Øygarden Senter for Klinisk Hypnose ble startet i 2019 av Willy Marthinussen. Vårt mål er å gi deg som klient det aller beste av vår

                                                     kompetanse - Erfaring og Trygghet.


Jeg er utdannet Bachelor Ergoterapeut med videreutdanning i rehabilitering og forebyggende helse og Godkjent Hypnoterapeut og EFT nivå  3 terapeut. Jeg er spesialkurset innen avhengighetsproblematikk og hypnose, samt spesialkurset innen hypnose og VGBH(Virtuell Gastrisk bånd hypnose), som er kanskje verdens mest anvendte metode for vektreduksjon gjennom hypnose. Jeg har Spesialkurs innen smertehypnose og har lang erfaring med smerteproblematikk. Spesialkurs i Hypnose og iritabel tarmsyndrom (IBS)


Utdannelsen som hypnoterapeut er godkjent av:


* Helsedirektoratet

* American Board of Hypnotherapy

* NLH

* International Institute of Clinical Hypnosis


Jeg har i tillegg lang erfaring i arbeid med mennesker i krise og med ulike traumer og har i en årrekke arbeidet med nevrorehabilitering og rehabilitering av hodeskader. Jeg har i 5 år ledet og drevet Kommunal frisklivssentral og er kurset spesielt i helsepedagogikk og motiverende samtale.


I tillegg til dette så har jeg lang erfaring innen Nevrologi, Sanseintegrasjon, Psykoedukasjon, Kognitiv adferdsterapi, Aktivitetsanalyser, Arbeidsplasstilrettelegging, ABC konsepter, og ledelse. Jeg har også lang erfaring med offentlige systemer som NAV. Jeg holder foredrag om fysisk og psykisk helse relatert til endringsmekanismer.


Øygarden Senter for Klinisk Hypnose har en grunnfilosofi der HELHETLIG BEHANDLING er sentralt, og der fokuset i all vår tilnærming er på ÅRSAKENE og ikke bare på symptomene.


Dette gir deg som klient et kunnskapsbasert og erfaringsbasert tilbud som få andre Hypnoterapeuter i Norge kan vise til. Hvis du ønsker det beste og det tryggeste i ditt valg av veileder, så er det trygt å velge Øygarden Senter for Klinisk Hypnose.


Vennlig hilsen Willy Marthinussen


Vår kompetanse - Din Trygghet 


Kontakt oss gjerne

for en hyggelig samtale

Telefon: +4747295896

post@hverdagsaktiv.noØygarden Senter for Klinisk Hypnose


Vi anbefaler deg også å besøke vår Facebook og Instagramkonto