Hva sier våre klienter?

Kanskje Norges beste samtaleterapeut!


"Jeg var så heldig å vinne en hypnose time for hjelp mot sukkeravhengighet på facebook. Jeg var veldig spent og sitter igjen med en så utrolig god og behagelig følelse både i hodet og kropp. Først hadde vi en lang samtale om blandt annet årsaken bak avhengigheten min til mat og sukker. Praten fløyt og jeg følte meg trygg og godt ivaretatt. Veldig lett å åpne seg, og jeg er ikke en som åpner seg veldig mye til daglig. Kunne sitti å snakka flere timer så intresant syns jeg dette var. Under hypnosen følte jeg på en avslappning jeg ikke har kjent på så mye før, varm, trygg og god. Jeg følte det han beskrev i hele kroppen. Når jeg «våknet» føltes hode mitt så lett og flytende. Jeg følte meg glad og hadde fornyet energi. Dette var virkelig en positiv opplevelse jeg vil anbefale videre. Og jeg blir nyskjerrig på mer. Det som er ekstra positivt er at man får hypnose sekvensen tilsendt på lydfil slik at man kan øve seg til å jobbe videre. Tusen hjertlig takk for hjelpen og den gode praten"


Fleksibel og svært hyggelig!


"Willy er for det første veldig hyggelig og behagelig å snakke med. Han tar seg god tid til deg, ser deg og hører etter slik at han kan vite hva teknikker som vil være best for deg. Han er veldig fleksibel når det kommer til tid og andre praktiske ting, noe som gjør det velig lett å få inn i timeplanen sin. God effekt etter bare tre timer! Jeg anbefaler Willy på det sterkeste, Takk for all hjelp! :-)"

                                                                                            ----------


"Veldig hyggelig og flink.

Hypnose var en ny og positiv erfaring for meg.

Anbefales"


Høy kompetanse på mange områder!


"Willy Marthinussen er en utrolig dyktig hypnoterapeut og coach, med en genuin interesse for å hjelpe andre. Anbefales på det sterkeste!"

                                                                                    ----------


"Vil absolutt anbefale Willy og øygarden senter for klinisk hypnose. Hypnose var noe helt nytt for meg, og jeg veldig glad for at jeg prøvde dette ut anbefales virkelig"

                                                                                     ----------


"Kan ikke anbefale hypnose og Willys tjenester nok! Allerede etter min første time har både fysisk og psykisk helse bedret seg. Er så takknemlig for mer energi, bedre søvn og mindre smerter i dagene mine.

Etter mange år med kronisk sykdom og forskjellige terapeutiske tilnærminger, er det ingenting som har gitt så raske resultater.

Willy er en gave"


Vår kompetanseog erfaring - Din Trygghet 


Kontakt oss gjerne

for en hyggelig samtale

Telefon: +4747295896

post@hverdagsaktiv.noØygarden Senter for Klinisk Hypnose


Vi anbefaler deg også å besøke vår Facebook og Instagramkonto